פאי רועים צמחוני עם כרובית
פאי רועים צמחוני עם כרובית
רכיבים:
כרובית גדולה
2 כפות שמן זית
1/2 כוס קמח מלא
בצל
פטריות מסוגים שונים
מלח
פלפל שחור טחון
כורכום/ חוויאג' (אפשרי למי שרוצה)
טימין
אופן הכנה:
לבשל כרובית גדולה במי מלח, לסנן היטב, לרסק לכדי מחית רכה ללא גושים, לתבל במלח, פלפל, אפשר להוסיף קצת כורכום/חוויג' למרק על מנת לקבל גוון. להוסיף כחצי כוס קמח מלא על מנת לספוח נוזלים.
במקביל לטגן עם 2 כפות שמן זית בצל ופטריות שונות, לתבל מלח, פלפל והוסיף טימין.
בתבנית לשטח שכבה של מחצית מכמות מחית הכרובית, עליה את תערובת הבצל והפטריות ולבסוף את המחצית השנייה של מחית הכרובית. אפשר גם עם צנתר כפי שאורלי עשתה.
איך נתייחס:
לכל התבנית אפשר להתייחס כ 7 מנות פחמימה
